Radełka do ciasta
( ilość produktów: 7 )Radełko do ciasta to jeden z niezbędnych elementów wyposażenia każdej kuchni. Użycie radełka do krojenia i nacinania ciast jest nie tylko wygodniejsze, ale i bezpieczniejsze niż użycie w tym celu noża. Radełko możemy też ze spokojnym sumieniem powierzyć dziecku, zapewniając mu świetną zabawę przy wycinaniu ozdobnych form z ciasta. Radełka nadają się zarówno do wycinania ciast na pierogi, jak i słodkich ciasteczek. Na szczególną uwagę zasługuje specjalne radełko do łączenia ciast, dzięki któremu łatwo, czysto i perfekcyjnie połączymy ze sobą dwie warstwy ciasta. Radełko z wymiennymi końcówkami pozwoli osiągnąć zróżnicowane efekty dekoracyjne. Prace w kuchni ułatwi także radełko ze specjalną, wydłużoną rączką, oraz radełko kombinowane, pozwalające osiągnąć w kuchni stuprocentową perfekcję.