NOŻYCE DO CIĘCIA SKÓRY I KOŚCI DROBIU
( ilość produktów: 3 )Drób jest jednym z chętniej jadanych mięs w Polsce. Kurczaki od dawna królują na stołach, a coraz częściej wraca się do tak wspaniałych w smaku kaczek czy gęsi, a także indyka. Problem pojawia się w momencie, gdy chcemy pięknie, a jednocześnie bez większego wysiłku pokroić drób. Wtedy niezbędne okazują się nożyce do drobiu. Gdy choć raz spróbujecie pokroić drób nożycami, już nigdy nie będziecie tego robić nożem. Ostrza nożyc do cięcia drobiu są wykonane z dobrej jakościowo stali. Ostre i wytrzymałe bez problemu poradzą sobie z drobiowymi kośćmi. Rączki mogą być metalowe lub plastikowe w różnych kolorach, które można dopasować do wystroju stołu. Dzięki temu nożyce do drobiu mogą być nie tylko użyteczne, ale stanowić piękne uzupełnienie stołowej zastawy. Krojenie drobiu przy pomocy nożyc jest łatwe i przyjemne. Można tę czynność wykonywać na oczach zachwyconych biesiadników, zyskując ich uznanie dla naszej kulinarnej sztuki.