Krojenie biszkoptów

( ilość produktów: 5 )

Pieczenie tortów na różne okazje stało się tradycją przekazywaną z pokolenia na pokolenie. Dlatego też niezależnie od przeznaczenia, ciasto z biszkoptów, w którym biszkopty przekładane masą na bazie masła, budyniu czy bitej śmietany są nasączane alkoholowym ponczem cieszy się zawsze dużym popytem wśród biesiadników. Upieczenie bazy do tortu jest stosunkowo proste - wystarczą jajka, mąka, cukier, odrobina dobrej woli... Problemem może się natomiast okazać równe przecięcie upieczonego i wystudzonego biszkoptu. Tutaj z pomocą przychodzi nóż strunowy. Z pomocą takiego noża można na równe warstwy dokładnie przeciąć biszkopt. W przypadku braku takiego noża można posłużyć się specjalną formą do przecinania ciasta. Dzięki tego rodzaju akcesoriom dużo łatwiej przygotować tort urodzinowy, imieninowy, czy przygotowywany na dowolne inne święto.

Document
IdoSell Shop - Prawdziwe Opinie Klientów
4.64 / 5.00 (36 opinii)
pixelpixel
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixel