Darmowa dostawa od 50,00 zł

Krojenie biszkoptów

( ilość produktów: 3 )

Pieczenie tortów na różne okazje stało się tradycją przekazywaną z pokolenia na pokolenie. Dlatego też niezależnie od przeznaczenia, ciasto z biszkoptów, w którym biszkopty przekładane masą na bazie masła, budyniu czy bitej śmietany są nasączane alkoholowym ponczem cieszy się zawsze dużym popytem wśród biesiadników. Upieczenie bazy do tortu jest stosunkowo proste - wystarczą jajka, mąka, cukier, odrobina dobrej woli... Problemem może się natomiast okazać równe przecięcie upieczonego i wystudzonego biszkoptu. Tutaj z pomocą przychodzi nóż strunowy. Z pomocą takiego noża można na równe warstwy dokładnie przeciąć biszkopt. W przypadku braku takiego noża można posłużyć się specjalną formą do przecinania ciasta. Dzięki tego rodzaju akcesoriom dużo łatwiej przygotować tort urodzinowy, imieninowy, czy przygotowywany na dowolne inne święto.

Pojemność
Kolor
Ważne
Materiał
Zaufane Opinie IdoSell
4.91 / 5.00 1782 opinii
Zaufane Opinie IdoSell
2024-12-09
Cudownie profesjonalnie szybko i smakowocie
2024-12-06
Super podgrzewacze na zimowe wieczory.Polecam
pixelpixel