Nóż do filetowania
( ilość produktów: 10 )Potrawy z ryb są zdrową alternatywą dla bardziej popularnych w polskiej kuchni mięs wieprzowych oraz wołowych. Coraz więcej z nas zaczyna lubować się w kuchniach świata bogatych w ryby morskie i słodkowodne. Ich przygotowanie bez odpowiednich narzędzi bywa niekiedy męczące i pracochłonne. W tej sytuacji warto zaopatrzyć się dobry noże do filetowania ryb. Jego zaletą jest długie i giętkie ostrze dopasowujące się się do kształtu mięsa. Noże do filetowania są niezwykle ostre, dlatego bez większego problemu poradzą sobie z rybią skórą i delikatnym, kruchym mięsem. Dzięki nim precyzyjna czynność oddzielania mięsa od ości stanie się dziecinnie prosta, a wykonana z nowoczesnego materiału rękojeść powoduje, że nóż pewnie leży w dłoni.

Nóż do filetowania - długość ostrza 12 cm | TESCOMA PRESTO
23,50 zł brutto/1szt.

Nóż do filetowania - długość ostrza 16 cm | TESCOMA PRESTO
26,80 zł brutto/1szt.

Nóż do filetowania - długość ostrza 16 cm | TESCOMA PRESTO
26,80 zł brutto/1szt.

Nóż do filetowania - długość ostrza16 cm | TESCOMA PRECIOSO
37,20 zł brutto/1szt.

Nóż do oddzielania kości - długość ostrza 16 cm | TESCOMA SONIC
26,10 zł brutto/1szt.

Nóż do odfiletowywania - długość ostrza 13 cm | TESCOMA AZZA
77,40 zł brutto/1szt.

Nóż do odfiletowywania - długość ostrza 16 cm | TESCOMA AZZA
84,30 zł brutto/1szt.